Termékeink
Alapanyagok
Minden egyes doboz, a rajta lévő díszítések és a bonbonok 100%-ban a világ legnagyobb, csokoládé mesterei és cukrászai által kedvelt belga csokiból készül, a Callebautból. 28%-os fehér-, 33,5%-os tej- és 70,5%-os fekete-csokiból.
Gluténmentesek, néhány tojásmentes, ezek jelölve vannak a bonbonoknál. Laktózmentes és diabetikus termékek készítésére is van lehetőség egyedi megrendelés alapján.
A Bonbonier története
A Bonbonier olyan kis vállalkozás, mely egy gyerekkori álmot váltott valóra. Megtestesül benne a csoki iránti szeretet, szenvedély és egyben a kreativitás, művészet is. Olyan kézműves termékeket hoztam létre tetőtől talpig finom belga csokiból a bonbonok mellé, mely személyre szabható, egyedi ajándék lehet bárki számára. Sokan nem is gondolnák, de rengeteg mindenre képes a csokoládé. A variációknak és a kreációknak egyedül a fantázia szabhat határt.